מראה הבועות הצלולות והטעם המוגז הנפלא הם הגורמים אשר הפכו את הסודה לאחד המשקאות האהובים והפופולאריים ביותר בעולם. כיום, עם כניסת ברי המים המוגזים אל תוך חיינו, מתבקשת השוואה בין ברי מים מוגזים לבין בקבוקי סודה אותם ניתן לרכוש ברשתות השיווק, בקיוסקים, במסעדות, בתי קפה וברים.
רבים נוטים להתבלבל בין שני המושגים - סודה ומים מוגזים. מקור השם סודה מהמילה סודיום (סודיום בי קרבונאט), היא אבקת סודה לשתייה אשר עם הוספתה למים עם לימון יוצרת תסיסה ובועות.
סודה מיוצרת במפעל תעשייתי להכנת משקאות ע"י המסת פחמן דו חמצני במים העוברים תהליך להסרת מלחים ומינרלים. מים מוגזים לעומתם הינם מים מוגזים טבעיים הנובעים ממעיינות במעבה האדמה בהם הליך ההגזה טבעי, וכמובן ישנם מים מוגזים המיוצרים בברי מים בהם המים הטבעיים מסוננים ועוברים תהליך הגזה מדוד לפני הצריכה וברמות הגזה שונות.
אילו גורמים משפיעים על טעמו של משקה הסודה? טעמו של משקה הסודה נקבע בין היתר על פי הפרמטרים הבאים: איכות המים בהם נעשה שימוש לצורך ייצור משקה הסודה, טמפרטורת המים, כלי הקיבול אליו נמזג המשקה ועוד.
הפרמטרים המופיעים לעיל, הם אלו המייצרים את ההבדלים השונים בין משקה סודה המשווק בתוך בקבוקי פלסטיק לבין מים מסוננים ומוגזים המופקים באמצעות תמי4 bubble X, של שטראוס מים.
בר המים, תמי4 bubble X, מאפשר לכם ליהנות ממספר רב של יתרונות. הבר הוא מכשיר פונקציונאלי המאפשר לכם ליהנות גם ממים מסוננים חמים, קרים ומוגזים, הגזה אישית בהתאם לרמת ההגזה המועדפת עליכם, טמפרטורת מים קרה, מכשיר דיגיטלי עם עיצוב חדשני ומרשים.